Informatie

Press Hechttechniek B.V. heeft inmiddels een stevige positie verworven op de Nederlandse markt en begeeft zich momenteel tevens op de Europese markt.

Wij importeren nieten, krammen, spijkers, brads, afwerkspijkers, coilspijkers, stripschroeven en losse schroeven. Tevens leveren wij hiervoor de bijbehorende mechanische, pneumatische, electrische, gas en/of accu machines en compressoren. Wij leveren nagenoeg alle bevestigingsmiddelen van alle bekende merken en wij hebben voor elke bevestigingsvraag een passend en eerlijk antwoord. Vanuit ons centraal gelegen magazijn en hoofdkantoor in Deventer leveren wij snel en adequaat onze producten door heel Nederland.

Met uiterste zorgvuldigheid proberen wij er voor te zorgen, dat de goederen die vandaag besteld zijn de volgende dag bezorgd worden.

Press Hechttechniek B.V. beschikt over een technische dienst waar ieder type machine gerepareerd kan worden. Bij iedere reparatie wordt de machine gekeurd zodat deze blijft voldoen aan de steeds strenger wordende veiligheidseisen.